B_48_A Mlkkkkkk talesemi kansızlıktı dimi akdeniz anemesi taşıcıyısıyım onların çeşitlerinden biriymiş bende evlenicekken sağlık taramasında öğrenmiştim çok şaşırmıştım şuan 30 haftalık hamileyim
sehrengiz_8 Mlkkkkkk canım ben Talasemi hastasıydım kemik iliği nakli oldum ve şu an taşıyıcısı oldum eğer eşinde taşıyıcılık yoksa gebeliğe engel bir durum değil 14 aylık oğlum yanımda uyuyor şu an çok şükür 🙏
Mlkkkkkk B_48_A evet Akdeniz anemisi kan değerlerinizde düşme yaşadınız mı nasıl gidiyor hamileliğiniz
B_48_A Mlkkkkkk çok şükür hiç bir sorun yaşamıyorum gayet güzel ilerliyoruz kontrollerimizde yapılıyo kontrollerimizdede herşey yolunda 🙏🏻🙏🏻
Mlkkkkkk B_48_A ne güzel maşallah bence 24 haftalık hamileyim merak ediyorum sağlık raporu alırken aile hekimimiz baya bi korkutmuştu beni hala etkisinden çıkamadım çok şükür bizde iyi ilerliyoruz
B_48_A Mlkkkkkk korkma içini ferah tut bebeğinin iyi olacağına inan ona odaklan hiç bir şeyide kafana takma beslenmene dikkat et su içmeyi ihmal etme hiç bir sorun oluşmaz inşallah 🥰🤗🙏🏻🙏🏻 Sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah ♥️