tazeanne07- Herseyguzelolsun7 benimkide o haftalarda bundan çok az daha şişkindi ama 25 ten sonra göbeğim aldı başını gitti 😅😅
Babyykmz Herseyguzelolsun7 16+1deyim seninkinden cok cok buyuk karnim ama hafif gobekli hamile kalmistm onunda etkisi var 😅
Deletedmom_116 Herseyguzelolsun7 31+5 olup Daha bakılınca hamile olduğu anlaşılmayan ben ağlayarak ırkın pistan sjsjjs
Herseyguzelolsun7 Yazmelegi_ ay maşallah yaaa ❤️🧿🧿🧿benim ne zaman böyle olur acaba, şöyle hamile gibi görünmek istiyorum bana az gibi geliyor göbeğim
Herseyguzelolsun7 tazeanne07- ayy benim de alsın başını gitsin artık çok özeniyorum 🤗 zayıf biri de değilim ama göbeğim çıkmadı, bebiş de iki hafta önde ama nerde acaba bu çocuk
Yazmelegi_ Herseyguzelolsun7 herkes aynı olmuyormus bi anda büyüyen de oluyormuş sanırsam sizinki de öyle olucak 🌸
Herseyguzelolsun7 Deletedmom_116 😅 ay umarım ben öyle olmam. Tabi sağlıklı olsun gerisi çok da önemli değil ama şöyle hamile gibi görünmek de çok şirin geliyor
Babyykmz Herseyguzelolsun7 ne kadar gec cikarsa o kadar iyi bosver benim pantolonlar kapanmiyor oysaki 4 ayda sadece 1 kilo aldim. Nasil oluyor anlamadm
3kuzuAnnesiyim 26 yım ve 9 aylık karnım 2 gebelıgımdede boyle dgldı az buyumedisını buna tercıh ederım
3kuzuAnnesiyim Herseyguzelolsun7 tabı ki sımdıden yataktan kalkamıom ve daha 15 haftam var cocuk suan 1 kılo bıle dglken ben bu haldeysem ılerde 2 3 olunca nolcak kı son dogumumda 4 kılo uzerıydı
Banubebek1 Herseyguzelolsun7 IMG_20230315_150515.jpg bizde 23+ 1 fazla büyüdük baya geziyoruz tos tos😊🥰
---Fatosssss--- Ayyy benimde göbeğim çıksın istiyorum simdi 14haftaligim göbek çıkmış ama doktorum o bebekten degil dedi bnm kanama alani olmus ondan bide cok ilac kullaniyorum ondanmis bnm karnimin içi genismis 20.haftada sonra cikar dediler 🥴