Dilaraaaa3 Bebeğime down sendromu denildi sıvı alınacak karnımdan benden daha tecrübeli anneler bana fikir verir misiniz
ayse_1960 Dilaraaaa3 banada kalbinde küçük delik var dedi genetik sorun olabilir sıvı aldır dedi aldırmadım bence gerek yok rabbim büyük kendini strese sokma
ruya-s Sm135 yani şu an iyiyim gayet hareketlerini de hissediyorum amniyosentezden 4 saat sonra kalp atışlarını da dinlettiler çok şükür bir sıkıntı yoktu. inşallah sizin de sıkıntısız bi şekilde geçer
Melisasak145 Banada yüksek riskli down sendromu teşhisi konuldu Allah’tan gelen herşeye razıyız dedik yaptırmadım iyikide yaptırmadım doğum yapalı 10 gün oldu oğlum çokta sağlıklı
deryaduman47 Melisasak145 banada öyle dediler ilk gebeligim bu gerçekten hamileliğim zehir oldu tabiki rabbimden gelen hersey başımızın gözümüzün üstüne ama yinede insan böyle şeyler duymayı beklemediği için üzülüyor şu an 27+6 yım hakkımızda hayırlısı
ruya-s Dilaraaaa3 ben yaptıralı 5 gün oldu işte hiç kontrole felan gitmedim ama hissediyorum cuma günü ön sonuçları çıkacak