Tuydi Merhaba hanımlar, 7 haftalık hamileyim ve bulantıdan dolayı yemek yiyemiyorum, benim gibi olup ilaç kullanan var mı? İlaç içip içmemek konusunda kararsızım
Sevcannbyrk Tuydi Merhaba,bende mutfaga giremiyordum çok kötüydüm, bana doktorum bulantı için prilam vermişti ve etki ediyor gerçekten 14. haftadayım hala sabahları içiyorum.
ipekmom_ Tuydi 10.haftaya kadar doktorum ilaç önermedi daha sonra prilama başladım sabah ve gece yatmadan içiyordum bazen yetmiyordu öğlen bidaha içiyordum ama bende maalesef bulantı kusmalar geçmedi, haftaya doğumum var 1haftadır kusmuyorum ama bulantı had safhada.. haşlanmış patates ve peynir yedim sadece aylarca
Yazmelegi_ Tuydi 12 haftaya kadar tam.prilam kullandım şimdi sadece gece içiyorum oda bırakınca bulantim olcak korkusu ile devam yani
Agg0207 Tuydi benimde en başından beri bulantım oluyor 11. Haftadayim hep sabrettim ilaç kullanmadım genelde ilaç kullanıyorlar ama hiç birşey kullanmak istemedim ben zamanla geçeceğini biliyorum o yüzden sabrettim geçer inşallah seninde
HeMSiReM @“Tuydi” merhabalar 7+5 gebeyim. Geçen hafta bulantıdan perişan oldum . Hastane de çalıştığım için bulantı için zoofer taktırdım. Sonrasın da da iki defa gece prilam diye bulantı ilacı aldım çok şükür iyiyim şimdi .
Aylanursu Bende 8 +2 haftalık hamileyim benimde 6 ınci haftamdan beri geçmeyen mide bulantıları gün boyu devam ediyor herşeyden tiksiniyorum bende
ygmrtpclr Suan 33 deyim güzel anneler bi bulantım kusmam vardı anlatamam 20. haftama kadar kabusum olmuştu zofer prilam fayda etmedi mutfaga girmedim su bile icmekte zorlandım denemedigim yöntem de kalmamıştı suan hala sabahları var yok diyemem ama cok sukur. 9 ay yasayanlar varmış Rabbim yardımcınız olsun umarım herkes güzel hamilelik yaşar da saglıkla alırlar bebişlerini kucaklarına