_tuuggcce_ Şimdi şöyle sormak istiyorum. Bebek arabalarının taşıma kapasitesi var ya ortalama 15 kg olan bebek kaç yaşında olmuş olur? Yani kaç yaşına kadar o bebek arabasını kullanabilir? Beğendim model 15 kg taşıma kapasitesine sahipmiş
Balbebek012 _tuuggcce_ emin ol li bebek arabası sağlamsa o arabayo kaç bebek kullanıyor benim kızım arabayı maf etti o ayrı. Bu kilo konusı bebeğin doğım kilosuna gelişimine göre değişir bazı bebekler 3 yaşında 15 kg dır bazı bebekler 1 yaşında cinsiyet de önemli belli ki sizin ilk bebeğiniz. Benim kızım 1buçuk yaşında filan 15 kg dı
Sahdormommy _tuuggcce_ benim oğlum 4 yaşına girecek mayısta nasipse şuan 17 kg bu bence çocukla alakalı ama tahmin edersek 3.4 yaş a kadar olur ozaman
Agg0207 _tuuggcce_ canimbebegin gelişimine göre değişiyor bu benim kızım 3 buçuk yaşında 15 kg falandı ama erkek bebek daha iri oluyor bazen
selinsmother _tuuggcce_ yeğenim 2.5 yaşında 13 kg. Ama zaten yürüdükten sonra binmeyi bıraktı oturtamıyolardı
kadertugrul7 _tuuggcce_ bizimki 15 kg kapasiteli oğlum 3yasinda en son tarttigimizda 15 kgdi ve hâlâ kullanıyorum bazen manav pazar alisverislerindede kullanıyorum baya yük koyuyorum taşıyor
Minnosaannee _tuuggcce_ 21 aylık 13 .5 kilo . Ben 9 sene önce aldığım arabayı üç çocuğuma da kullandım öyle ki iki çocuğum peş peşe dogdu . İkisini birlikte koyardım hangi mofel araba a
kadertugrul7 _tuuggcce_ ben letgodan almıştım ozaman benetoydu markası herkes kırılıyor felan dedi ama gayet sağlam di
Minnosaannee _tuuggcce_ çok da saglam değil ucuz marka bile değil ilk girdğimiz dükkandan alıp çıkmıştık
hunilimom _tuuggcce_ bir yaşında 13-14 kiloydu ama büyüyünce yürümeye başlayınca çok kullanmıyorlar arabayı yürümek istiyorlar ben klasik bir bebek arabası almıştım 2.5 yaşına kadar ara ara pazara giderken kullandım hatta iki çocuğumda da kullandım sağlamlığı öyle ben bir kez bı araba baktım araba 6 kilo çok hafif ama 10 kilo çocuk binde araba kirilirdi
Sermec27 _tuuggcce_ yanı o değişir canım mesela arkadaşımın oğlu 20 aylık 15 kilo ablamın kızı 5 yaşında 15 kilo 😁