Tiiffany Kızlar Arastırma hastanesi burası 30 haftalıgım doktor kilosu için 1906 Asistan 1585 dedi Kağıda bakıyorum FW HADLOCK 4 1906 FW HADLOCK 3 1585 Şimdi hangisi dogru oluyor
Hatice_123456 Tiiffany galiba en düşük ve en yüksek olabilecek ihtimal yazılıyor yani ortası olarak dusunebilirsiniz
selinsmother Tiiffany kağıdı atsanız tam inceleyebiliriz. Mesela gelişimi 1 hafta öndeyse 1906 olabilir. Ama gününde gidiyorsa ortasıdır
Tiiffany Hatice_123456 Yani kendi ağzı ile doktor 2 kg yakın dedi Diğeri sonra 1585 dedi selinsmother Gelişiminide sordum onada iyi dendi Tamam cnm atıyım resmi
Tiiffany selinsmother 4-5 adet ultrason foto verdi Orda kilolar baz alınmıs tahmını herhalde anlamadım Mesela 33.2159 diyor 32’de 1676 diyor İlerisi değilde su anki tam kac onu anlamadım
selinsmother Tiiffany Ac karnı demek Ac’nin haftası yüksek olunca kilosu yüksek oluyor. Bende şimdi ultrason kağıdıma bakıyorum da 400gram-/+ yazmışlar . Sen ortasını baz alabilirsin senin ultrason makinesi de öyle yazıyor demekki
Tiiffany Bu arada merak edenler için hastaneyi Başakşehir Çam Sakura hast gidiyorum daha önce dogum yapan bayanla konustum yine burda yapacakmıs. Ücretli özel odalar varmış cüzi miktarda dedi Ameliyathane odalar temiz ve büyükmüş
selinsmother Tiiffany her ölçüme kilo vermiş vay be hiç böyle ultrasona girmedim ben. Nasıl randevu buluyorsun
selinsmother Tiiffany süpermiş bende istanbulda yaşıyorum orası çok yoğun ve randevu bile bulamıyorum diye hiç yanaşmıyordum
Tiiffany selinsmother yani bana ileriki ayların tahmini deil de 😁 bebegin su an ki kg tam deseydi iyidi
Tiiffany selinsmother Sürekli düşüyor aslında mhrs indirin telinize talep oluşturun her ay sonu muhakak bosalıyor. Birde bazen oglen 12 ikindi 4 ve gece 12 de bosluk yakalıyorum