Miya-m Ayseseyittem benim yürüdüğüm zaman oluyordu. Hala oluyor , doktora danışarak magnezyum kullanabilirsiniz
Demmet Ayseseyittem cok gecmiş olsun ama bian önce doktorunuza durumunuzu bildirip beyin cerrahisine görünün ve sonra da ortapedi Muhakkak ama herkeste aynisi olacak değil elbette ama nadir de olsa kalça osteoporozu olabilir çünkü benimde ortalama 15. Haftamdan itibaren söylediğiniz ağrilarim kat be kat artmıstı sonucu kalça osteoporozu cıktı acil şifalar diliyorum size
Sahrakurtt Ayseseyittem Aynı şekilde 9 hafta 2 günlük hamileyim ayağımı bastığım gibi kalçam da inanılmaz ağrı var. Yürüyemiyorum resmen :(
Miya-m Ayseseyittem magnezyum yazdıi. 7-8 haftalıktan başladı. Benim ağrım normalde olmuyor ama evin içinde vs ağrım yok. Yarım saat yürürsem falan başlıyor sol kalçam ağrıyor
Ruya_burcu45 O haftalarda belim, bacaklarım, kasıklarim çok fena ağrıyordu. 27. Haftadayiz şimdi de ara ara oluyor ama şiddeti o kadar değil. Beslenmene dikkat et ve bolca dinlen, ağır kaldırma, ayakta fazla kalma. Merak etme bunlar normal
Miya-m Ayseseyittem magnezyum verir bence doktorunuz. Geçen gün bacak arası kemiklerim ağrıyordu 2 kere içtim magnezyum hemen iyi geldi. Siz söyleyin doktora :)