Seval2468 Nesligul08 bitmeyen bulantı ve kusma. Kasık ve sırt ağrısı. Şuan hiç kilo almadım bakalım haftaya kontrol var oğlumun böbreğinde büyüme görüldü tekrar bakılacak
Elis-im Nesligul08 Bacaklarım ağrıyoo :( Birde kızım olucak acaba az hareket normal mi çok hareketli değilmi bilemiyorum. Bende 20 haftanın içindeyim👧
Nesligul08 Tgcmrt48 benim de öyle hatta unutmamaya kadar gidiyor peki bebek hareketlerinde değişme var mı hissediyor musun
damila Nesligul08 daha yeni hissediyorum galiba oda sırt üstü yatınca rahatsız oluyor galiba ama çok sevimli😍 kaç kilo aldınız?
Nesligul08 Neris_poyraz bende de öyle oldu 3 gün şiddetli oldu hatta şu an düzeldi sanırım karnımız büyüyor iyice
Neris_poyraz Nesligul08 benim şimdiden karnım büyüdü belli oluyor baya. İç karnım dar demek ki 😂 hayır sadece 2 kilo aldım birde. Ne zaman geçecekse bu kaşık ağrısı. İnşallah sizin gibi 3 günde geçer
Nesligul08 Elis-im çocuktan çocuğa fark ediyor bence hareketleri benimde kuzum olacak inşallah Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin