Sila66 Seneeeemmmmmmmmmm genelde agrı falan oluyormus oyle bıseu denıyordu tam emın degılım unuttum benım doktorum bana spınal yapıcam dedı bebegımızın sesını duyucaz hem daha guzel bı ann💜
GulserenKY Seneeeemmmmmmmmmm 2 hafta önce spinal oldum. Birsey hissetmiyorsun uyusturuyorlar zaten. Sonrasında ağrılar oluyor bende boyun ve baş ağrısı oldu 2 3 gün acile gidip serum yedikten sonra düzeldi. Sonrasında geçti.
prematureannesi_ Seneeeemmmmmmmmmm Spinal oldum çok rahattı. Tabi bebeğimi acele acele küvöze göndermeselerdi resim çekmelerini isterdim ilk an çok güzel anı kalır. Genel olup o anı kaçırma derim. 9 ay karnında taşıdığın bebeğinle ilk görüşme ne kadar heyecanlı ve güzel. ❤️
Emineedrk Seneeeemmmmmmmmmm Bende 6 gün önce spinal oldum bugün çok çok daha iyiyim bende baş ve boyun ağrısı olmadı filtre kahveler den almıştım yanıma belki onunda etkisi olabilir
Tripkolikkkiz Panik ataginiz yoksa spinal daha iyi. Bende spinal sezeryan oldum çok rahat geçti tavsiye ederim. Annem genel oldu çok ağrılı Bi şekilde uyanmisti ağrıdan bağırıp cagiriyordu
Jesca Seneeeemmmmmmmmmm ben spinal doğum yaptım hiçbir şey hissetmiyorsun çok rahattı her olaya tanık oluyorsun bebegimin sesini duyabiliyorsun bebek çıkar çıkmaz hemen getirirp yanağına koyuyorlar çok guzeldi eğer yapabiliyorsun spinal yaptır o güzel ana şahit ol 🤗