Hatice_123456 Benim gibi gerilmeye korkan varmı yoksa yanlizmiyim gerilince çocuğa bişey olacak sanıyorum
Annesiebeolanbikuzucuk Hatice_123456 Hergun aynı şeyi yaşıyorum özellikle sabah uyandığımda bi esnetmeye ihtiyacım oluyor vücudumu ama korkuyorum azicik ayaklarımı esnetiyorum magnezyum da kullanıyorum ayrica serklajliyim her hareketinden korkuyorum
Minnosaannee Hatice_123456 ben gerilirlen kramp girerdi ondan korkardım onun dışında abartmadan gerilmekten bi sorun olucagını sanmıyorum
yenibirannis Hatice_123456 vlla gece ve uykuluyken ister istemez bı gerlme oluyo ama bişe olcagini sanmıyorum geçen hafta Dr gtmistim bebiş gayet iyidi saglkliydi🤗 bişe olmaz ins
B_48_A Hatice_123456 valla abartmadan bende geriliyorum rahat edemiyorum diğer türlü vücudum açılmıyo bir yerde okumuştum aşırı gerilmelerde bağlar kopabilirmiş diye çok zorlanmazsa abartılmazsa bence bir şey olmaz
turkuaz_ Hatice_123456 bende korkuyorum yalan değil . Şöyle ağız tadıyla sabah kalkıp gerilmeyi özledim
busragil Hatice_123456 ben geriliyorum ya hem de gerin gerin geriliyorum 😂😂 bunu yapmadan yataktan çıkarsam kütük gibi hissediyorum kendimi, 30. Haftadayim hala devam😃