Smc Dünden beri bebeği hissetmiyorum bu kadar uzun uyur mu bebek çok şey yedim normalde kıpır kıpırdır.
Sumeyra_tas Smc benim 2 gün hissetmediğim oldu. Hareketlerini yavaş yapıyor olabilir. Ters hareket yapmadığın sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama içini rahatlatmak için acile gidip ultrasonla bir baktır istersen
busenaz68 Smc soğuk birşeyler iç veya buzlu su iç o zaman hareketleniyor. Benim oglanda bı öyle hareket etmemişti buzluğa su koydum donmaya başlayınca soğuk soğuk içtim 10 dakika sonra hareketlendi😁
Smc Sumeyra_tas geldim şimdi doktoruma nst verdi hareketlerin az olduğunu karnımın çok sis oldugunu söyledi umarım bir sorun olmaz
Smc Gkcgkr şimdilik yolunda 1 saat nst de kaldım çalışıyordum rapor verdi daha çalışma dinlen dedi artık acil birşey olursa gel dedi hayırlısı artık
busenaz68 Smc az kaldı dogurcaz hayırlısıyla halsizim çok ya elim kolum kalkmıyor sürekli yatasim geliyor 🥹🥹🥹🥹
Smc busenaz68 hamilelikten oluyor belliki öyle böyle geçecek sağlıkla kucağımıza alalım bebelerimizi,🥰🐥