anneoluyorm_ Kızlar bugün bebeğimi görüş günüm Şuan hastanede bekliyorum. 21+1 oldum Ama o kadar hastaym ki 🥹 ayakta zor duruyorm. Boğazlarım ağrıyor her yerim ağrıyor Dualarınızı bekliyorum 🤲 Sizlerde durum nedir?
Ozlemiskndr anneoluyorm_ bizim bugün son kontrol 2 de 39+4 üm pazartesi ye kadar gelmezse suni verilecek 🙈🙈
Hasret99 anneoluyorm_ ben Şuan hastanedeyim normalde pazartesiyi dr erken çağırdı akşam ufak bi kanama oldu diye 😔
Cansu0655 anneoluyorm_ geçmiş olsun balım zencefil tozu bal iyi gelmişti bana denemek istersen. Bizim de bugün kontrol günümüz 16+5 olduk bugün cinsiyet öğrenicez inşallah 🤲🏻
Yasminkrc anneoluyorm_ cok gecmis olsun canım 💜 bizim gorus gunumuz 35+2 deyiz. Kilosu biraz azdı en sin gittigimde bakalım bunda ne diycek. Gece boyu uyuyamadım heyecandan 😏
S-c5656 anneoluyorm_ benim de görüş günümdü 7+2 olduk ilk defa gördüm minicikkkk çok tuhaf hissettim çok güzel bişey gerçekten
merve_karakoc_05 anneoluyorm_ bizim görüş günümüzdü bugün. 16+1 haftalık gebeyim ve bugun sonunda cinsiyetini öğrendik. Kızım olacakmış inşallah🌸🤲 ilk evladim 💜 16 haflatiligiz ama 17 haftaya uyumluymuşuz 😇
sefi_zade_19 Kecmis olsun canım bende 1 aylık hamileyken öyle hasta oldum çok kötü geciyor soğuk alğınlıgıdır bol bol sıcak şeyler tüketmeye çalış
_fatmayarenn Ozlemiskndr Rabbım sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi doğurmayı sağlasın.. Erkek bebek mi sizin ki de 🥰
Marlaaaaaaaaaaaaaa Yarın bizim görüş günümüz. 16. Hafta. Bakalım çok heyecanlıyım. Fetal DNA testi ile kız olduğunu öğrendim. Yarın da bir fotoğraf verirse benden mutlusu yok.
19-85smya Bende bugun nsty giricem sadece son haftam olduğu için haftada 2 kez nsty girmem gerekiyormuş öğleden sonra gidicem inşallah sorun olmaz