Slxkldk Kızlarr hayırlı sabahlar 🥰 benim gibi 50 kg ile hamile kalan var mı kaç kilo aldınız? Ben 30 hafta olmak üzereyim 60 kiloyum şu an. Sizde durumlar nasıl boyum 1.70
Seval2468 Slxkldk ilk oğlumda 55 ile hamile kaldım 61 ile doğuma girdim. Şimdi 57 ile hamile kaldım 19 haftaligim hiç kilo aldım daha
tazeanne_20 87 kilo ile hamile kaldım,şu an 97 kiloyum. 35+1 deyim.100 ü görmeden doğururum inşallah 🤣
muser24 33 haftalığım, 10 kilo aldım, gayet iyi gidiyorum, doktorum daha en fazla 3 kilo alırsın dedi. Diğer hamileliklerimde 25 kilo almıştım, o yüzden buna inanamıyorum
efeninannesiii_ Slxkldk 55 kilo ile hamile kalıp 74 ile doğum yaptım. Çıktığımda 68 kiloydum şuan bir bilgim yok 1 hafta oldu doğum yapalı😂
Eylulmom 54 le hamile kaldım şuan 58.95 kiloyum 26+3 haftalık hamileyim İlk gebeliğimde toplamda 9 kilo almıştım her ay bir kilo gibi bu gebeliğimde onun gibi geçiyor sanki
Seneeeemmmmmmmmmm Kilo almayanlar nasıl başarıyor 😀 rekor bende sanırım 55 ile kaldım 28 hafta 68 oldum 🥹
eylulmihrasmom Slxkldk 67 ile hamile kaldım şu an 11+3 olduk 62ye düştüm insallah bundan sonra da almam😂
Slxkldk eylulmihrasmom ben de o zamanlar 4 kilo vermişim zaten 50kiloydum 46 ya düşmüştüm şu an daha iyiyim
tubimom Slxkldk ben beşinci aydayim 55 kiloydum en son ilk hamileliğimde 49 la kalıp 61 le doğurup 55 le çıkmıştım hastaneden bakalım bu nasıl olacak
Slxkldk tubimom ben de çok almadım görüntü olarak sadece karnım var 😊 tartıda 60 çıkmasına bile şaşırıyorum
tubimom Slxkldk benimde sanki top yutmusum gibi bunda çok kilo alırım diye korkuyorum ama verdiğim bile oldu oncekinde daha zayıftım ya almam dimi çok 🥺
Fatosbulut Slxkldk boyum 1.68 46 kilo ile hamile kaldım şimdi 59 kiloyum 28 haftalığım, biraz fazla aldım galiba kilo ama önceden zayıf olduğum için hiç belli olmuyor aldığım kilo 😅
Slxkldk Fatosbulut hemen hemen aynı kilodayız benim de hiç belli olmuyor aldığım inşallah doğumdan sonra çok vermem ya