HanifeAsya Kızlar şiddetli sol tarafımdan vajinama kramp gibi birseyle uyandım uyandığımda bebek hareket ediyordu 6 7 defa oldu arka arkaya nedir bu çok canım acıdı ve korkarak kalktım
B_48_A HanifeAsya bebek baskı yapıyodur yada yalancı sancılarda olabilir doktorum bu haftadan itibaren olabilir korkma dinlenince geçer demişti
HanifeAsya B_48_A teşekkür ederim dr uma msj attım zaten ama saat erken dönüş yapmadı korktum baya ilk defa oluyor
B_48_A HanifeAsya rica ederim korkma korkma benim ufaklıkta yapıyo bıcak gibi saplanıyo ah oğlum başladın yine diyorum acıtıyo bu konuda hak verebilirim 😂😂 sakin kalıp acının sıklılığına bakıcaksın ben artık paniklemiyorum
HanifeAsya B_48_A dr yazdı şimdi parol tablet kullanın geçmezse nst yapalım diye inşallah geçer ara ara giriyor yine 3. Trimester zormuş 😀 daha stresli
B_48_A HanifeAsya bence doğmuş bir bebeğe bakmaktan daha stresli hamilelik her açıdan çünkü bebeği göremiyosun sürekli sitres oluyosun iyi mi nasıl nasıl olucak diye diye bitiriyosun 9 ayı 😂😂😂
HanifeAsya B_48_A bencede öyle 😀riskli bi gebelik geçirdim şükür kanamalar bitti ama insan en ufak ağrıda bile tedirgin oluyor