Aslhn2101 Ya kızlar bir şey soracağım yardımcı olun nolur🤦🏻♀️ 33+3 haftalık hamileyim, son zamanlarda aşırı derecede tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum okuduğum kadarıyla bu normal bir şey evet ama mesela tuvalete girdim çıktım diyelim arkasından tekrar girsem yine aynı şekilde yapacak durumdayım. Bir de abdest alıp kuran okuyacak oluyorum yatağa oturuyorum bağdaş kuruyorum sanki altıma yapıyor hissi yaşıyorum bunlar normal mi yaşayanlarıniz var mı🥺 acaba amniyon sıvısı yavaş yavaş geliyor mu diye düşünmeye başladım, suyu azalan arkadaşlar sizinde böyle oluyor muydu su gibi aktığını hissediyor muydunuz yani?
HanifeAsya Aslhn2101 bende bu 29. Hafta başladı 31 olcaz bazen elimi yıkarken tekrar giriyorum evden dışarıya çıkmak kabus oluyor benim için tuvalet yüzünden alaturkaya oturtamıyorum dışarıda klozetede mecbur su içmem lazım sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ilaç bitsene lökosit yine yükseliyor
bskbsk123 Aslhn2101 33+5’im bende de durumlar aynı, daha tuvaletten çıkmadan sanki tekrar geliyor gibi. Bebeğin başı aşağıda doğum pozisyonunu aldık biz bu da mesaneye çok baskı yapıyormuş yani bu sebeple oluyor dedi doktorum normal bir durum endişe etme bence
B_48_A Aslhn2101 bende 30 haftalığım doktorum bunların olabileceğini söyledi bebek büyüyor sonuçta bebeğimin başı hep aşağıdaydı sürekli tuvalete çıkma durumun olabilir baskı uyguladıkça demişti
Aslhn2101 Bir de bebeğin hareketlerini idrar torbası tarafında aşağılarda hissediyorum hareket ettikçe sanki tuvaletimi yapacak gibi oluyorum. Acaba bebek kanala mı yerleşmiştir?
Esmeh Aslhn2101 bende bebek hareket ettiğinde sanki açılma oluyor gibi vajinaya baskı yapıyor 31+1 iz:)
Aslhn2101 HanifeAsya benimde önceden vardı erken başladı şimdi iyice arttı çok rahatsız oluyorum artık🤦🏻♀️
HanifeAsya Sizler hiç vajinada batma gibi kramp yaşadınız mi bugün öyle uykumdan uyandım sanki bıçak saplandı sol tarafımdan arka arkaya 6 7 kez oldu korktum
Aslhn2101 HanifeAsya vajinada olmuyor ama karnımın aşağı tarafta kasıklarımda bıçak batması oluyor bazen yürürken bazen öksürürken
Aslhn2101 bskbsk123 29+7deki kontrolde bebek baş aşağı pozisyondaydı tekrar ne durumda bilmiyorum umarım dönmemiş aynen duruyordur
Denizegeabioluyor Aslhn2101 33+4haftaligim uykumdan uyanip kac kere tuvalete gidiyorum sayamiyorum artik uykum surekli bolunuyo bebek buyudugu icin mesaneye baskı oluyo bu cok normal bisey ama can sıkıcı birsey 😁
Aslhn2101 Denizegeabioluyor aşırı can sıkıcı gerçekten çok yoruldum hiç tuvalet kapısının önünden geçesim yok 😂😂
muser24 33+4 üz, aynı şeyi yaşıyorum, tuvaletten çıkar çıkmaz yine aşırı tuvaletim varmış gibi hissediyorum ama girince hiç bir çıkmıyor, belki birkaç damla, o kadar 🙈🙊 Dün kontrolüm vardı, doktorum normal olduğunu söyledi