Eveeettt bizde geldik yolun sonuna ve tabi daha güzel bir yolun başına inşallah bi saat sonra yatışım yapılacak bi kaç saate de planlı sezeryan ile kızıma, bahar çiçeğime kavuşacam güzel bi doğum hikayesi yazmayı diliyorum buraya bize de dua ederseniz sağ Salim kızımızı kucağımıza alıp evimize gelmemiz nasip olsun inşallah🤲❤️🌸
38+5 doğuma saatler kala
Ne güzel bizde 40+2yiz bugün kontrolümüz var baklaım sonuç ne olacak dua edelim brbirimize inşallah
Sibelcfc inşallah sizin için de en hayırlı zamanda gerçekleşir doğum🤲
Pinaryldz06 bizde bugün yatış yapıp normalmdogum.yapacgm.korku heycan hepsi var Allah sağ salim kucagmza aldirsn
Pinaryldz06 rabbim güle güle kucağına almayi nasip etsin inşallah bizlerede duva et ne olur
Pinaryldz06 39+2 benımde saatler kaldı oglumu kucagıma almaya inşAllah hayırlısıyla sizde bende ve tüm dogum yapacak annelere Allahım yardım etsın ınsAllah cok guzel pozıtıf bı dogum hıkayesınde gorusuruz ❤️
Bende bugün yatış ihtimali var 40+4 bakalim inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız burda da hikayenizi paylaşırsınız bekliyoruz rabbim kolay bir dogum nasip etsin hepimize
seymaybars2 aminn hepimizi inşallah 🤲🌸
Senel6767 ederim ederim hepimizi sağ Salim kucağımıza alıp evimize gidelim inşallah 🤲🌸
Mbc amiinn inşallah en pozitifleri olsun🤲🌸
Canım bugün bol bol bol uyu son kez başka bişey demiyorum 🤭 sağlıkla kavuşursun inshAllah
seymaybars2 kaç haftaaaa
Emmis 38+4
seymaybars2 neden bugün yatış verdi peki? Bende 38+2 yimde o yüzden merak ettim
Seyma0323 yaa bugün de asla uyuyamadım. Yatışım yapıldı 9 buçuk olmasını bekliyoruz daha da uyuyamam😄
seymaybars2 suni sancıyalım canım Allah yardımcın olsun kolay gelsin inşallah
Pinaryldz06 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Ozlemiskndr tesekkur ederim canm.gunduz dogurdm şükür