• Doğum
  • 38+5 doğuma saatler kala

Eveeettt bizde geldik yolun sonuna ve tabi daha güzel bir yolun başına inşallah bi saat sonra yatışım yapılacak bi kaç saate de planlı sezeryan ile kızıma, bahar çiçeğime kavuşacam güzel bi doğum hikayesi yazmayı diliyorum buraya bize de dua ederseniz sağ Salim kızımızı kucağımıza alıp evimize gelmemiz nasip olsun inşallah🤲❤️🌸

Ne güzel bizde 40+2yiz bugün kontrolümüz var baklaım sonuç ne olacak dua edelim brbirimize inşallah

Pinaryldz06 39+2 benımde saatler kaldı oglumu kucagıma almaya inşAllah hayırlısıyla sizde bende ve tüm dogum yapacak annelere Allahım yardım etsın ınsAllah cok guzel pozıtıf bı dogum hıkayesınde gorusuruz ❤️

Bende bugün yatış ihtimali var 40+4 bakalim inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız burda da hikayenizi paylaşırsınız bekliyoruz rabbim kolay bir dogum nasip etsin hepimize

Canım bugün bol bol bol uyu son kez başka bişey demiyorum 🤭 sağlıkla kavuşursun inshAllah

seymaybars2 neden bugün yatış verdi peki? Bende 38+2 yimde o yüzden merak ettim

Seyma0323 yaa bugün de asla uyuyamadım. Yatışım yapıldı 9 buçuk olmasını bekliyoruz daha da uyuyamam😄