Gmzkzk Bebeğim 14 haftalık ultrasonda 15 cıktı doktor cinsiyet için yorum yaptı bu haftalarda değişen var mı acaba ?
Gmzkzk zeynepnur38 hafta olarak erken olduğunu söylüyor bazı doktorlar benimkide benziyor dedi alışveriş için beklesem mi o yüzden sormuştum 😊
Happymomleyla Birsenim 14 te kız dedi aynı durumdan 16 da oğlan olduğunu öğrendik ama detaylı da ne oljr Allah kerim🙈
Emra35 Gmzkzk kusura bakmayın bir şsey sormak istiyorum benim bebeğim de 1 hafta önden gidiyor ultrasona göremi hareket etmeliyiz yoksa son adet tarihine göremi
Gmzkzk Emra35 2 li test normal cıktı doktora sordum önemli bi sorun değil dedi son adet tarihine göre ilerliyorum bende kontorllerde
Mre Gmzkzk 13.haftamda kız olduğunu söyledi doktor 17’de erkek olduğunu öğrendim. 19.haftamda da detaylı yaptırmıştım erkek olduğu netleşti🧸
Gmzkzk casper12 tabiki de cinsiyetin değişmeyecegini biliyorum o ilk günden belli zaten doktorun yorumu acısından kastettim cinsiyetin degişmeyecegini yada dönecegini düşünen yoktur diye yazma gereginde bulunmadım 😊
Candan_13 Gmzkzk 21 haftaya kadar erkek denildi ikizlerim var erkek çok kız çocuğu istiyordum ve kızda hissediyordum detaylı ultrasona girdim kız olduğunu öğrendim 😍
Mre Gmzkzk yok ben zaten kağıda yazıp vermesini istemiştim allahtan kendi aramızda öyle bir balon patlatmıştım🙈
Pmk3 Gmzkzk bana 3 çizgi görüyorum emin olduğum nadir hastalarımdansın kız dedi . Değişebiliyormuş dedim evet bazen yanıltabiliyorlar yine de bekleyin eşya almak için dedi detaylıyı bekliyorum bende