Fatma_42246 Kızlar 29+3gunluguz adet ağrısı gibi karnıma ağrı girdi yaklaşık on dkdir ağrıyor kasıklarıma vuruyor ağrı hastaneye gitmeli miyim
AylnDogn Fatma_42246 18+6 günlük hamileyim. Benimde regl olacak gibi belimde ağrı var. Karın bölgesi geliştiği için oluyor dedi doktorum bana
HanifeAsya Fatma_42246 bazen benimde oluyor hatta bebek sertleşiyor o durumda gaz sıkışması olabilir mi o da çok şiddetli sancı veriyor
gizem_zybk HanifeAsya canim kaç haftaliksin sen sertleşmek pek iyi değil doktoruna bi görün derim tabi sakın korkma hemen normaldir belki bende de öyle oluyordu magnezyum verdi :)
HanifeAsya gizem_zybk 30 haftalığım canım evet dr bilgisi var muayene esnasında da oldu 28 de nst çekilmeye başladım idrar yolu enfeksiyonundan da oluyormuş geçmiyor enfeksiyonum sağlıkla vaktinde gelsin de
Fatma_42246 gizem_zybk evet gittim idrar yolu enfeksiyonu var dedi canım çok şükür şimdi bı sorun yok
Serap05 30+2 dün akşam saatlerinde beri âdet sancısı ishal ağrısı gibi karnım ağrıyor normal mi bebeğim hareketleri iyi
meliiisoz Bende 29. Haftamdayım benimde karnım çok ağrıyor kasıklarıma ara ara kramplar giriyor ama gaz sancısı yaşadığımıda farkındayım çok fenaydı sırtım kitlendi resmen lavman yapılınca rahatladım biraz