Shura Suddeee bence anlaşılmıyo 33 de 4 cmleydim anlamadım simdi 39um 5 cmleyim hala anlamıyorum bi degisiklik yok yani bide ta yukarda oluyo açılma rahim agzında orayı hissetmekte haliyle mümkün degil ellede muayene edemicegimize göre malesef biraz imkansız tahmin etmek
Bir_prens_annesiiiii Suddeee kızlar bugün doğum yapalı 28 gün oldu ve kaç cm olduğunu biz kendimiz anlayamıyoruz sadece sancılar git gide şiddetleniyor o zaman hastaneye gidiyorsun ne kadar açılma olduğunu doktorlar alttan muayene ettiklerinde kendileri anlıyorlar
Susamtohumununannesi Shura merhaba 33. Haftadaki açılmanızı nasıl anladınız yani şikayetiniz mi vardı
Shura Burrccu evet bende o yalanla ilk cocugumu zor bela dogurdum yani bebegin kendi ilerlemesi olmayınca acıklık olmuyor aslında. Benim bebek suan baskılatıp acılmasını hızlandırmıyor. 5 cmde kaldık
Burrccu Shura insallah hersey gonlunuze gore olur, merdiven inip cikmak cok ise yarıyormus, pilates topunda hareketleri vs de deneyebilirsiniz eger yapmiyorsaniz❤️
Shura Susamtohumununannesi zaten kanamali bir hamilelik geciriyordum. Gozle gorulebilcek ufaklikta pembelik gordum ic camasirimda. Urktum acikcasi ilk haftalarda olabilir ama bu acilma belirtisi diyip doktorumu aramistim