sm1 https://imgyukle.com/i/QUuJTn Kızlar burası sanırım bacak arası bebeğimin sizce kordon mu yoksa pipi mi? Doktorumuz erkeğe benzetti 13 haftalık ama içimden bi his kız diyor sizin de yorumlarınızı merak ediyorum 🥹
Arelin_kardesi Pipi olamaz yamuk duruyor bacağında nerdeye kordon o pipi şekli de değil yeride değil orası kız bence
poyrazin_annesi28 Arelin_kardesi Bu bildiğin erkek benim bebişin de böyle 😄😍 Afedersin pipiden başka tarafları da belli yani alt kısımları 😄
Arelin_kardesi edadm bizde çok net değiliz iki farklı doktor ard arda farklı diyor cok zor tahmin etmek
sm1 edadm doktor bunu pipi sanarak mı erkek dedi acaba çünkü bize göstermedi bak buradan anladım falan diye poyrazin_annesi28 inşâAllah hepimizinnn💕💕💕
Arelin_kardesi poyrazin_annesi28 bunu gören bı doktor pipi değil kordon dedi arada boşluk var net birleşik değil
poyrazin_annesi28 Arelin_kardesi Nerde görsem tanırım bu pipiyi 😄 Benim oğlan da sağolsun açıp açıp duruyo ultrasonda 😄 Kaç haftaliksiniz son ultrasonda ne dediler size
poyrazin_annesi28 sm1 Bence sizinki erkek 😄 Tipinden biraz öyle benzettim bide renkli olan resimde sanki pipi gibi çıkmış çıkıntısı. 16 veya 20. Haftalarda pipi daha çok belirginleşir
Arelin_kardesi poyrazin_annesi28 20 haftalik bu son erkrk dedi geçen hafta kız demişti aynı doktor bu hafta erkrk dedi her ay her hafta degisiyor o yüzden umudum kızdan yana halen