Havvaca Devlette var ücretsiz bir ilaç ama hiç ise yaramıyor zaten Max 12 13 haftaya kadar içiliyor devam et derim
Senamehmet34 Ben kullandım 3-4 ay kadar epilepsim olduğu İÇİN önermişti doktorum hamile kalınca başka bi folikasite geçtim şimdiki kullandığım folbiol
Nurkcy Yarennasal Bende hamile kalmaya çalıştığım zamanlar kullanmıştım bi kaç ay ama ben bi etkisini görmeyince kafama göre bırakmıştım.. Ama güzel diyorlardı bunun için.
123esr_ Yarennasal hamile kalmadan 3 ay hamile kaldıktan sonra da 3 ay sanırım dimi evet öyle hatırlıyorum bende
Badem_gozlum_ Yarennasal başka vitaminlerde var içinde bunu kullanın o zaman daha iyi bilir doktor güvenin
minikmucizeemaak Abcc-1 Benim 2 yakın arkadaşım devam ediyor biri 4 aylık biri 6 benim daha yeni nasıl ilerler bilmiyorum
elifcicek_07 Badem_gozlum_ Yarennasal arkadaşın dediği gibi sadece bir markayı devlet karşılıyor ama onu da mide ameliyatı olanlara mı ne yazıyormuş doktorlar. Benim hem ebem hem doktorum önermedi dozu çok yüksek diye bende folidoce kullandım tavsiye ederim fiyatı da çok yüksek değil zaten 3 ay kullanıyorsun sadece
Yarennasal elifcicek_07 onu kullandım 2 ay doktor bunu yazınca bende buna geçtim evet daha uygun fiyatı