Bebiskosuu ben de medipol e gidiyordum ama yher gittiğimde 45 dk sıra beklemekten yeteri kadar ilgi görememekten bazen hızlı hızlı geçen muayenelerden sürekli randevu saatimin değişmesinden sıkıldım ve sinirlendim medical park bahcelievlere gittim 2 hafta önce doktor harikaydı aşırı ilgilendi hemen cep telefonunu verdi her durumda kendisi ile iletişime geçmemi istedi dişçiye gideceğim dedim dişçimle telefonda konuştu falan çok hoşuma gitti çok babacan bi doktordu bide böyle bebişe bakalım tarzı konuşuyor babası bak bu şöyle falan diyo eşimin de hoşuma gitti ilk defa bana da bişey anlattılar diyo 😂 kendimi özel hastanede gibi hissettim yani ilk defa :/ medipol gerçekten temiz lüks güzel hastane ama yeterince ilgi alaka yok diye düşünüyorum kadın doğum için gerçi doktorlar da haklı aşırı yoğunlar muayene süreleri kısa devlet hastanesi gibi cidden. Ama tabi fiyatlar biraz daha pahalı ya :( medipolde 600 dü muayene medical 890 :( orada doğum 10,000 medical de 15,000 ama napim ya stressiz bi süreç geçirmek istiyorum her aradığımda yazdığımda doktoruma ulaşmak istiyorum :( biraz daha zorlayacaz artık bütçeyi :(