kalorisizpatates Merhaba 2 yıllık evliyiz ve bugün ilk defa bebek yapmayı denedik çok stresliyim ve korkuyorum bana tavsiye verebilir misiniz bu süreçte neler oluyor, test ne zaman yapabilirim? Spermler rahmime ulaşmış mıdır?
050218Ybmety kalorisizpatates oo çoktan tur bile atmıştır ciddi mi bu soru 😂 Allah nasip etsin de bu soru baya güldürdü 😂🤭
Gebeysek1 kalorisizpatates stresli olursanız olmuyor. Rahat ol düşünme. Bizde bir süre denedik. Ne zaman hiç çocuk düşünmeden gerçekten akışına bıraktık, o zaman oldu
kalorisizpatates Gülmek serbest çok korkuyorum bilen birilerine sormak istedim :D korkudan tansiyonum düştü
dilekkaratas1 kalorisizpatates hamile kalman için yumurtlama günlerini değerlendirmen gerekiyor yumurtlama gününden 17 gün sonrada test yapabilirsin
Sm135 kalorisizpatates bu kadar korkmanıza gerek yok ilk deneme sonuçta 🫠 daha çok uzun yolu var o spermlerin 😄
kalorisizpatates dilekkaratas1 adetimin bitişinin 8. Günü ve orta hamile kalma şansı doğurgan dönem yazıyor takvimimde
dilekkaratas1 kalorisizpatates mobil uygulamalar doğru göstermiyor ben ovulasyon testi ile hamile kaldım testte yumurtlama günüm çarşamba ise uygulama da pazartesiyi gösteriyordu
kalorisizpatates Ben anksiyete sahibi birisiyim heyecan korku panik aynı anda olunca tansiyonum düştü korktum ve ilk kez buraya yazdım ve de kadınım burada nasıl kanıtlanıyor bilmiyorum ama :))
Mihrimahvuslat kalorisizpatates yarı cinselliğe kaçtığı için o yüzden bide yeni katıldığın için düşünülüyor ama yazdıklarından anladığım kadar erkek değilsin bence 🤭 genelde ben çok çabuk inanan biriyim bu huyumu sevmiyorum biraz 😬
Gldekpnci kalorisizpatates bende öyleydim ilk denemede hiç kımıldamak istemiyodum sanki tutmuşta düşecekmiş gibi taa ki 4-5 ay denemeden sonra olunca o süreç de alıştım akışına bıraktım 🙂
kalorisizpatates Gldekpnci ay nihayet birisi anladı ayakları havaya kaldırın yazıyordu internette ben öyle daha çok panik oldum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda🥰🥳
Gldekpnci kalorisizpatates bende öyleydim 10-15 dk öyle duruyodum ama anladım ki nekdr üstüne gidersen ne kadar kafaya takarsan olmuyo ne zaman akışına bıraktım takmamaya başladım ozaman hamile kaldım 🙂
alitalia kalorisizpatates öncelikle korku ve stresten uzak durmaya çalışın. Normal rutininize devam edin ve aklınızda bu sorular dönmesin. Eğer sağlık açısından bir sorun yoksa ve döllenme olacaksa, yumurtlama dönemide olmanız gerekiyor. Eşinizin spermleri ne zaman ulaşır bunun belli bir zamanı yok. Gün aşırı birlikte olun ve regl gününüzü bekleyin. İnşallah hayırlısı olur