Mrve12 Kızlar sizce hastane çantasına kıyafet olarak tulumlu bir takım mı vermeliyim yoksa alt üst takımda olur mu ? Göbek bağından kaynaklı sıkıntı olur mu alt üst takım? Bende alt üst takım var onu düşündüm ama tavsiyelerinizede uyarım
Ozgeugi Mrve12 Takım daha rahat oluyor, alt degistirme asamasinda tulumlar biraz zorluyor, en guzeli alt ust takimlar oluyor. 10 lu 11 li setlere de gerek yok, daha makul fiyatli takimlar var onlar degerlendirilebilir.
Kivininannesi Mrve12 alt üst takım dediğiniz üst zıbınli olanlar mı ? Bende ondan Alicam ama üstüne o zibindan başka ne giydiricem üşümez mı ki
Aynenkanka Mrve12 setler çok pahalı ya şu 10luları falan diyorsanız eğer. Normal bir tulum takımı da işinizi görür yani siz bilirsiniz tabi ama ben öyle yaptım şahsen.
Mrve12 Ozgeugi ilk doğduğunda ebelere vercem ya kıyafet o zaman sıkıntı olur mu göbek bağından dolayı
Mrve12 Kivininannesi uzun kollusu önden düğmeli gömlek altı patikli alt eldiveni şapkası var zıbını yok ekstra koyucam. Ama bana dediler ki göbek bağından dolayı altın beli lastikli ya zorlanır dediler kararsız kaldım direk tulum mu daha iyi olur acaba
Kivininannesi Mrve12 AA bak hiç öyle düşünmemistim, tulum daha rahat olabilir, bend ebir tane koyayım
Ozgeugi Mrve12 Hıcbir sıkıntı olmaz merak etmeyin, ben ilk bebeğimde de öyle kullandım simdi ikinciye de oyle dusunuyorum. Zaten bezleniyorlar, göbek bagı icin hicbir engel olmaz merak etmeyin