EsraoZcn Merhaba ben 23 haftalık hamileyim ama hic kilo almamişim 60 kilo ile hamile kaldim hala ayni kilodayim böyle birsey yasayan varmi yani bebegin gelisimini etkilermi
beyzacmvrc EsraoZcn etkilemez canim ne güzel keşke bizde öyle olsaydık 🤣 bebeğin kaç g Az olsa doktorun zateb söyler
cansuerg EsraoZcn bende 23 haftalık hamile ve 59 kiloyum ama tek farkımız şu ki ben 10 kilo aldım şimdiden :D , zayıflar dehşet kilo alıyor bu sürede
yagmur50 EsraoZcn 36+3 haftalık olduk biz ve 3 kilo verdim yediklerim bebeğime gidiyor bende endişelendim ama çok şükür bebeğim sağlıklı doktorumada sordum birşey olur mu diye olmaz ne güzel işte kilo almadın diyor 🥰🧿
yanlisanlamaama EsraoZcn hiç korkma ben 4,5 ay kustum 2 kilo verdim bebeğimin kilosu 2 hafta önden gidiyodu 😀 vitaminlerini aksatma sağlıklı beslen zaten bebek alacağını alıyor bazen de ne yapsan kilo almıyor
EsraoZcn yagmur50 Ne güzel canm saglikla gelsinler insallah🙂 Bende sordum bebegin almasi onemli senin degil demisti ama tabi insan yine endiseleniyor
yagmur50 EsraoZcn aminn inşallah canım tabi aynen ama bebekler sağlıklı olduktan sonra alınan verilen kilolar yerine gelir inşallah 🙏🏻