1mucize ilknuraslann teşekkür ederim uyarınız için❤️ Ama bilemiyorum bence bu isimle alakalı olan bir şey değil kişinin kendi karakteristik özelliği olabilir benimde çevremde arkadaşlarımda çocuğunda nur ismi var ve gayet sevecen ve etrafa pozitif enerji saçan kişiler.
ilknuraslann 1mucize tabiki öyle ama dışarı karşı değil illa ki, kendi içinde çok düşünen, streslenen, küçük seylere bile kafa yoran kişiler olabiliyormuş çok bir bilgim yok aktarabildigim bu kadar 🌸
Busranuryalcn Kardelen-emf Bence sizde tekrar gözden geçirin Kuran’da geçmesi ve manasi yanlış olabilir mi ?
Eliff123456 iremcansin çok sevindim beğenmene☺️ maria çok yabancı ismi gibi olur diyorum babasının adı Ali diye Alin e yoğunlaştım ama aklım mona da 🙈
Dipsi988 Baharmucahitt 13haftdan snra bellı olur cınsıyet yanı benım oyle oldu bebısınz gosterırse belı olur
Gule65_ 2bebegim Rabbim sağlıkta kucağınıza almayı nasip etsin insalah tüm hamile annelerin ismi gibi güzel olsun 🌷🥰🙏
Beyzosanne Elifbnckk Vefa eşimin ismi ve inanın o kadar az ve farklı bir isim ki şimdiye kadar adaşıyla karşılaşmadık 🥰
Kevser_baskurt1 Beyzosanne kız olursa Tülin erkek olursa Atlas çok istiyorum ama Barlas koyucaz gibi barlas ismi çok hoşuma gidiyor ama kuranda geçmiyor die biliyorum farklı anlamları var