_dilek_ Srep 2. Hamileliğim ilki zorunlu sezeryan oldu o yüzden buda sezeryan. Heyecan çok şaka gibi geliyor çok az kaldı şuan bir tane çocuğum daha olduğu için onunlada sürekli uğraş içinde oluyorsun bu çok hızlı geçti aslında ve yorucu o daha 17 aylık araları çok yakın korkularım var çok garip duygular içindeyim 🥹❤️
Srep _dilek_ ben de hiç bı his yok normal mı since korku heyecan ne biliyim resmen nötr gibiyim ilk olduğundan mi acaba
El123 Benmde kızım 4 yasnda bakalm rabbm saglkla kolaylkla evlatlarımızı kucaklarmıza almayı nasıp eder ınsallah🙏
_dilek_ Srep Yani ilkde hiç bişey bilmeden gitmenin etkisi var bence sonuçta başına geleceklerden habersiz gidiyosun belkide ondan bı rahatlık var şimdi bende az çok biliyorum ilkinde bende çok rahat gitmiştim aslında ama o kadarda korkulacak bişey yok benim korkum doğum sonrası için daha çok ikisinin bakımı nasıl olacak aynı anda gibi
Aysecan06 Benim de 10 Nisan pazartesi. Sezaryen olacağım. Çok heyecanlıyım, çok stresliyim. 😊 Bazen korkuyorum ama hemen bebeğimle ilk kavuşma anını hayal ediyorum. Insallah kolay ve sağlıklı doğumlar gerçeklestiririz
Srep Aysecan06 “Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn okumanı tavsiye ederim her konuda ferahlık veriyor
Srep erkekanne34 özel değilse zorunluluğun ne benim suyum sınırda birde tüp bebek olması tetikledi sezeryana
erkekanne34 Srep özel doktorum , bebeğin baş çevresi 1 hafta 10 gün kadar önceymiş ve kilolu bir bebekmiş annenin ve bebeğin hayatını riske atamam bu şekilde zorunlu sezeryan yapmak durumundayım dedi 🙏🏻