Tubazeynepalin Çatı muayenenizi ne zaman yaptırdınız kızlar benim doktorum 39. Haftada yapacağım dedi 36 bitiyor pazar günü
Babymarinsmom Bende 37 ye giricem 38 de yapıcam çatını dedi ama bebek doğum kanalına girmiş olursa önceden de yapabilirim dedi suan dönmüş ama kanala girmemiş
Zehra-12455 1prensannesiiiii ya bişey sorabilirmiyim ilk gebeliğim benim daha önce yaşamadım Çatı muayenesinde ne yapıyorlar bide canımız çok yanarmı
Asdfgh21 Zehra-12455 ya hiç öyle acıyacak bir şey değil inanın bu acıma işini kim çıkardı bilmiyorum ben
strong_mom Asdfgh21 Çarşamba günü çatı muayenesi oldum kendimi aşırı kastım elimde olmadan, aşırı ağrı hissettim. Tabi ağrı kişiden kişiye değişir herkesin vücut yapısı aynı değil, ben de ağrı oldu diye herkeste olacak diye bir şey yok.Tavsiyem o an rahat olun. @Zehra-12455
Yagmurcmn Çatı muaynesini 30 kere oldum bugün bile herhangi bir acı hissetmedim kasmaya gerek yok hiçbirinde kanamam olmamıştı bir tek dünkinden sonra 2 ker pembe akıntı oldu nişanda olabilir çünkü 39+1 im