acemianneadayii gzdeylcn Ben 15+5te randevuya gitmiştim %100 kız dedi 😍🙏🏻❤️ Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar. İsteyen kimseninde kucağı boş kalmasın hayır mübarek günlerde inşallah dualarımdasınız 🥹🥹🙏🏻❤️❤️❤️
melike4531 ben 14.hafta da gittim erkek dedi sonra 2 hafta sonra kontrole gittim kız dedi şuan 38.hafta bitecek kıza benziyor diyorlar
Busracft gzdeylcn Ben ilk erkek diye öğrenmiştim 11. Haftada 14. Haftada kız dedi 😅 arefeden bir gün önce başka bir doktora randevu aldım bakalım o ne diyecek şuan 15+1 deyiz.randevu zamanı 17 haftalık olacağız
Satiiyyy gzdeylcn canım ben 12+6dayım 12+0da erkek dedi doktor emin söyledi 12+2de başka bir doktor da erkek dedi kesin erkek bizimki 😊
tubamutluu Bende 15. Haftadayım, öğrenemedim hala. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason dedi doktor bakalım ne olucak çok heycan verici, Rabbim isteyen herkese nasip eylesin 🤲🏻🤍
GULMUSTAFA-2011 tubamutluu ayrıntılı ultrasyona bende 9 mayısta giricem orda kesin netleşir mi cinsiyet bana dün doktorum erkek dedi 16.haftam bitti
Elis90 Bahar53 17. Haftada ileri bir hafta aslında ama olabiliuor. 24 ten sonra bile değişeb oluyor. Hayırlısını versin rabbim . Banada 16 da kız dedi doktorum . 20. Haftayı bekliyorum .çünkü çok değişen okudum .
Seheraydgd haftada doktor tam göremedim kiz diye tahmin ettim ama 1 aya netlesir dedi.Bastan beri hep erkek hissettik halk arasindaki belirtilerimde erkek gibiydi 😂 heyecanla netlesmesini bekliyoruz.
Kdr1903 Seheraydgd hep tatlı hiç acı ve ekşi şeyler aşermedim hala daha tatlısız duramam hamile olmadan önce de hiç sevmezdim
tubamutluu GULMUSTAFA-2011 Walla şöyle diyim yani bacaklarını açmadı kız gibi dedi , ama hazırlık yapmayın ayrıntılı ultrasonda tam net öğrenirsiniz dedi, sabırsızlıkla bekliyorum bu ayın 18 ini 🥰♥️
Nurkrtsimsek25 Bahar53 şuan 15+3 ’ün bugün bir doktor kız bir doktor erkek dedi bende anlamadım bakalım artik ilerki haftalarda tekrar sorcam
ilkimbebee gzdeylcn özel takipliydim 12. Haftada ikili tarama da doktor erkek olabilir gibi konuştu ama net 16. Haftamda kızımın varlığını öğrendim 🌸 🤲
Dnznsa ilkimbebee ben de tam tersi 12 haftada ikili taramada kız dedi 18 . Haftada erkek dedi kesin hatta afedersiniz pipisini bile gösterdi