Heraaa bende post açmıştım burda 2.39 ile gebelik öğrenenlerden bilgi almak istemiştim ama ben çatlatma iğnesi kullandım bu ay femarayla birlikte iğnenin etkisi de betayi çok etkiliyor Kan sonucum çıkınca dedim kendi kendime ya etkisi gecmediyse hala o baskı vsr üstümde yarinda gelmezse gidip kan verecegim benim yolculuğum sizinki kadar uzun degil ama özellikle son 3 ayda çok çok zor şeyler yaşadım hem maddi hem manevi yoruldum evlat sahibi olabilmek için ama belli mi olur belki ikimizde bu küçücük değerlerle mutlu oluruz bir kaç gün sonra kendini yıpratma inan bana kendime söz veriyordum test yapmayacagim umutlanmayacagim diye gidip yapıyordum sonra negatifi görünce kendimi dovmekten beter ediyordum bu ay da yaptım aynısını idrar testlerinde yıkıldım kahroldum dayanamadım gittim kan verdim değer 2.39 çıkınca sevineyim mi uzuleyim mi helak oldum şimdi beklemedeyim unutma insanın kendine yaptığını feristahi gelse yapamaz gerçekten içini ferah tut sen kendine bakarsan ilerde sağlıklı bir anne olursun hep böyle telkinler veriyorum artık kendime biz güçlüyüz çok güçlüyüz hemde em buyuk sınavlardan birindeyiz ya anne olucaz ya da Allah’tan diyip sabır edip Allah’ın rizasini kazanacağız kalbim seninle inşallah gonlunden geçen bulur seni 🌸🙏🏻