Tugce_umut Selam arkadaşlar, riskli gebelik geçiriyorum ama inş sonuna gelebildik allah nasip ederse 14 nisan cuma günü doğum yapıcam, sezeryab sonrası gaz çıkarma problemi varya acaba ne önerirsiniz
Nurr_22_22 Tugce_umut bol yürüyüş birde kayısı suyu çok etkili oluyor ben anı doğum yaptığım için hazır meyvesuyu almıştım gece boyu 2 bardak içtim etkisini gösterdi
ipekmom_ Tugce_umut aynı gün doğum yapacağız inşallah:) bende kayısı hoşafı götüreceğim yanımda, birde narkozu atmak için kahve ve bitter çşkolata iyi geliyormuş onlardan alacağım yanıma, inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize çok heyecanlıyımm
Kmelike1408 Tugce_umut ben dogum yaptim ve 1 saat sonrasinda yurumeye basladim ve benim. İcin bu kolaylik oldu gazimi hemen cikardim ustelim tuvalete bile ciktim hemen hosaf flan veriyolar onlari ictim ne derlerse onu uygulayin pes etmeyin🙏
Twobabysmom Yürümek doktor yürüyebilirsin dediği an kalktım ne kadar çok yürürsen o kadar hızlı toplarsın ve gaz çıkarma konusunda da rahatlatıyor. Naçizane fikrim bu 🌸Sağlıklıca kavuşmayı nasip ettin Allah’ım
deryaumay20 Yürüyüş yap canım kendini çok yormadan klozette otur ama ⅔ gün de çıkabilir ancak oluyor endişe etme
Tugce_umut Nurr_22_22 bende internette ayvalı bir tarif gördüm onumu yapıp alsam yanına düşünüyorum, kayısı kaynatayım olmadı
ipekmom_ Tugce_umut evet nescafe ve sade nescafe varya gold diye satılıyor ondan aldım, kafein narkozu kolay attırdığı için ağrılarada iyi geliyormuş aklında olsun
Betulnnmz Tugce_umut her sezeryan postuna yazıyorum 😀 nescafe 2 si bir arada baş ağrısı ihtimaline karşı benim olmuştu doktor alıp gelsinler dedi, gaz için de yürüyüş dışında kimyon çayı sağlıkla gelsin bebeğiniz 😊