beyzacmvrc B3-a6 anlamı çok güzel gerçekten ☺️ sadece söylenişi biraz.kaba yanına belki kısa bı isim eklenip yumusatilabilir
tubimom B3-a6 benimde oğlum olacak ilk düşündüğüm ve anlamını çok beğendiğim bir isim ama eşim söylenişi çok kaba dedi o yüzden vazgeçtik ☹️
B3-a6 tubimom sanırım isimleriyle gelecekler bizde çok kararsız kaldık ilk edapta çok kafaya takiyordum ama yorumlardan sonra düşündüm akışına bırakacağım belki rüyamda falan görürüm diye dua ediyorum sizde çok üzülmeyin inşallah hayırlısı olur🤲
EsraKadir-25 B3-a6 Ben çok beğeniyorum canım erkek olsaydı bizde eşimle Ali Ahlas koyacaktık ama kızımız oluyor o yüzden sen ve eşin beğendiyseniz koyun telaffuzuda zor değil anlamıda güzel bence Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
B3-a6 EsraKadir-25 yaa ne güzel amin inşallah hakkimizda hayırlısı olsun acaba kızınızın ismi belli mi
B3-a6 tubimom yaaa sizi o kadar iyi anlıyorum ki çok zor erkek ismine karar vermek kızımız olsaydı ismi belliydi baştan ama erkekte çok kararsız kalıyor insan
EsraKadir-25 B3-a6 Amin canım Kızımın ismide ürvetül Vüska sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
tubimom B3-a6 ben ikinciyi de daha çok kız bekliyordum kız olsa ilk kızıma uygun olsun diye Aylin istiyordum tabi olmadı 😅
B3-a6 beyzacmvrc iki isim istemedigim için düşünmedim hiç ama belki düşünebiliriz Ahlas isminide daha netlestirmedik bakalım hayırlısı artik
Aynenkanka B3-a6 anlamı çok güzelmiş gerçekten ama arkadaşlara katılıyorum biraz ağır bir söylemi var. Önemli olan sizin beğenmeniz elbette 🥰
B3-a6 Aynenkanka evet aslında bizde bı çok isim dusunduk ama anlamı güzel olsun istedik karşımıza çıktı olurmu diye düşündük çevremizdeki lere sorduk aynı tepkileri aldık oyuzden kararsız kaldık burda da sormak istedim yorumun için ayrıca teşekkür ederim:)