gulsah98 39+3 üm az önce hafif pembemsi sümük gibi bişey geldi. sabahta da sarı renkte gelmişti doktora gittim sabah 1 cm acılman var dedi cocuk aşagıyı zorlamış rahminde baya kısaldı dedi ama sancım yok ne zaman gelir sizce yada napmak lazım
Papatyagbsn gulsah98 walla benim pazar nisanim gelmişti salı ya kadar bekledim ne sanci ne bişey bı kontrole gidiyim dedim 8 cm açıklık verdiler suniyi dogurdum çıktım suyunu takip et bide canım sıcak suya otur squat yap inşallah bir avazda kurtulursun
Cikoleyla gulsah98 nişandan kaç gün sonra doğuruluyo merak ediyorum ben de. Doğurunca yazar mısınız? Sağlıklı kolay doğum dilerim.
Pnarvrl gulsah98 korunmasız ilişkiyi dene bir de meryem ana otu var onu suya at bakalım niyetlenip işe yarar inşallah
gulsah98 Papatyagbsn sıcak suya her aksam oturuyorum suqatta yapıyorum ilk kızımda suni sancı aldım 3 gün cok cektim pazartesi günüm doluyo mecbur hastaneye gidicrm yurt dısında yasıyorum hastanedeki doktor karar vericek ne olcagına eger gelmezse pazartesiye kadar inşallah canım sağlıkla dogsun baska bişey istemiyorum
beyzacmvrc Papatyagbsn ah bize de böyle kolay doğum nasip olsa 🥲♥️ nerdeyse evde gelecekmiş bebiş sancısız😂
Ozlemiskndr Papatyagbsn yaa ne güzel benim 3. Olacak ama uzun sürdüler hep bu kısa olur inşallah 39+4 üm
Papatyagbsn beyzacmvrc amin herkese öyle doğum nasip olsn ama nazar olacam diye çok korkuyorum çünkü yine hamileym yine normal istiyorum herkes nasıl olur ya diyor
Yagmurcmn 2 cm açılmam var 4 hafta olcak hala 2 bebeğim 3800 39+1 oldum nstde hareketleri beğenmediler diye 6 7 kere girdim serum yiyince düzeldi ama doğum yok
beyzacmvrc Papatyagbsn masallah subhanallah inşallah yine kolay olur herkese anlatmayın valla doğru nazar falan olur ☺️
Papatyagbsn beyzacmvrc amin canım işte sana tavsiyem sıcak suya otur bol squat pilates topu varsa üzerinde yuvarlak olusturacak şekilde hareket et merdiven çık bol hurma ve iliski
beyzacmvrc Papatyagbsn plates topum yok ama alicam yarın 30. Haftama giricdm doktorumda plates yapmamı söyledi artık. Bol yürüyüş ve hurma dedi yine