Ebruaydinn 29+3 sancılarım çıktığı için yatış verdiler nst bağlı duruyorum ciğer geliştirici iğne yapıldı ve serum veriliyor başına gelen var mı?
Paramedik16 Ebruaydinn 28.haftada sancı ve açılmayla gittim ertesi gün doğumum oldu canım açılman olmadığı sürece sıkıntı olmaz sancı bi şekilde hallediliyor benim 6 cm açıklığım vardı inşallah zamanını bekler bebişlerin sağlıkla kucaklarsın iyi düşün sen 🙏🏻
Sevvl Ebruaydinn benım 26 dan beeı sancılarım vardı ciğer geliştirici oldum sürekli sancım oldu ama acılmam olmadı 1 cm ile ilerledim hep 35 haftalı doğum yaptım
Aslibali Paramedik16 sağlıkla doğdular mi? Ben de serklajliyim 24. Haftaya yeni girdim bir an önce 28. Haftaya ulaşmayı bekliyorum
Ebruaydinn Paramedik16 amiin inşallah sizlere de cok geçmiş olsun sabahtan beti bakıyorlar evet açılmam yok suan sancılarım da durduğu için servise aldılar insallah yarın sorun olmazda taburcu olurum 🙏🏼
Sevvl Aslibali ilk sşkayetım bel ağrısıyla başladı sonra zaten kasılmaları herkes hissediyor bebekler toplanıyordu
Eda6 Sevvl bel ağrısı nasıl bir ağrı oluyor yani benim normalde de belim agriyor mesela bazen de şiddetli oluyor nasıl ayırt edeceğim ki
Feyzafeyza123 Eda6 bende merak edıyorum 28.haftaya gırdım bel ağrım var suan kılomda var korkuyorum olumsuz bırmdurum olursa diye
Bedihaaa Benimde dün akşam aşırı ağrım oldu belimden karnıma doğru yayıldı ne yatabildim ne yürüye bildim ama gece biraz rahatlamıştım bende korkuyorum 😔
Bedihaaa Ebruaydinn ben 25haftalığım çarşamba kontrolüm var inşallah sıkımtı çıkmaz bugün bile ağrılarım oluyor yürüyüm belki geçer diyorum ama daha da artıyor
Bedihaaa Ebruaydinn ah canım işte o biraz zor😅 3yaşında oğlum var yatmak ne mümkün sahurda uyanıypr öğlene kadar uyumuyor ben uykusuz o uykusuz 😅
Sevvl fatmanuryasar kuzum çıkmadılar daha pazartesi inşallah 1745 1950 doğdular suan 1820 2110 gramlar 🙏
Nur680 Bnde 29 +4 um bel ağrım var aşırı bacaklarım kalçam felan çok ağrıyor dayak yemiş gibiyim resmen sızım sızlıyor ne yatabiliyorum nede birşey yapmaya mecalim var magnezyum da kullanıyorum bu sancılar Bir 2 gündür devam ediyor
Ebruaydinn Nur680 ya inanın bu belirtilerim olsa doktor sancı dermiş mi bilmiyorum hç bi belirtim olmadan nst de cıkması beni çok şaşırttı hala hastanedeyim gözetim altında dua edin bol bol🙏🏼 sizlere de cok geçmiş olsun