Umutlubirkadin Kızlar merhaba sabah ve akşam olmak üzere bugun 2 bardak soğan kuru yaptım. Sol kasigimda batma oluyor ara ara normal mi bu?
Tiiffany Umutlubirkadin Nasıl yaptınız? Ben cok uyguladım tarifinizi yazın isterseniz. Midenizde sorun varmı ülser gastrit kist vs?
_Moodanne_ Umutlubirkadin aslında soğan kürünü iltihap döksün diye Bizim burda içerler içini temzilesin diye ve gerçekten aşırı ilihap akintin oluyor sizde de öyle oldu mu iltahapta artış var mi
Deletedmom_85 Umutlubirkadin maalesef regl oldum. 🫤 Umutlubirkadin içmek gerçekten çok zor 🥹 öğüruyorum her seferinde 🥹🥹 Ben midesizim sanırım hiç kötü gelmedi bana. O tarz şeyleri benim midem alıyor ya kötü tatlara kokulara karşı şeyim yok ilaç konusunda bu tarz şeylerde mskdk
Tombikbebek Umutlubirkadin ben yaptığım ay hamile kalmıştım. Ama ayni ay rahim filmi çekilmiştim ve ovulasyon testi de kullanmistim
Mihrimahvuslat Deletedmom_85 bende de aynı hiç tiksinmem ilk içtiğim de içim bulanır gibi oluyor ama sonra alışıyordum😂
Umutlubirkadin Tiiffany orta boy yemeklik soğanı 4 e bölüp 1.5 su bardağı kaynamış suya atıp tam 5 dk haşlıyorum süzüp içiyorum sıcak sıcak . Sizde ise yaradı mi
Umutlubirkadin Mihrimahvuslat canım bulanma falan yok o an bi oluyor sonrasında bisey olmuyor ama kokusu gitmiyor ya 🥹🥹