Papatyam67 Merhaba kızlar bugün A101 den bebek küveti alan varmı 🌸 nasıl sizce iş görür mü sağlam görünüyor mu ?bir de file takılabiliyor mu acaba 🌸sizin fikirlerinize ihtiycm var
dlndln Papatyam67 gördüm almadım filesi yoktu küvet boyları sabit mi bilmediğim için alacağım file olmaz diye almadım
aslihan_1992 Ben gördüm küvetleri gayet sağlam şeklide güzel katlanabilir kovalara bin basar bence filede takılıyor
Papatyam67 Aydan09 bende bugün geç vakitte gittim baktım son bir tane kalmıştı onu da kesin bir sknti vardır diye almadm🙈birde hiç bilmiyorum banyo küveti nasıl olmali boyutu hep ayni mi😅almayaa cesaret edemedim
Papatyam67 Ada022 bende katlanabilir almayı düşünüyordm ama onlri da zamanla katlanır yerlerinden deforme oluyor fln diye okumustm
Zumra_elif61 Papatyam67 takılıyor canım 22 aydır kullanıyorum ama büyük boy file al sevi bebenin ki oluyor hatta bu bebeğime de aynı küveti kullanacam gayet iyi
defneveannesii_ Aldım ben bugün seti halinde aldım gayet güzel sert plastik iş görür kesinlikle 😇 File evet takılıyor ben de var file eltim verdi onu takıp denedim çok hoş durdu, şu şekilde 💖
Seval2468 Papatyam67 oğlum 27 aylık Doğduğundan beri onu kullanıyorum. Surekli icinde oynuyor valla taş gibi şimdi ikinci bebegimide büyütecek
Gldekpnci Papatyam67 set halinde aldım bide file alıcam tamamdır gayet güzel sert plastik fiyat da uygun
Aydan09 Papatyam67 bende ilk cocuk olcak isnAllah bilmiom o kadarda bence trendyodlan bak bide yormlarida oku
Ada022 Papatyam67 zaten çok kullanılan Bi ürün olmicak bana göre arkadaşlarım kuzenlerim aldı memnun biri ikinci çocukda kullanacak düzgün kullanmakla alakası var bence
MaviK Papatyam67 ben ilk hamileliğimde e bebekten almıştım . Bir süre sonra tesadüf A101 de gördüm seti aynısıydı. Hatta daha uygundu keşke bilseydim oradan alırdım demiştim. Şuan elimde olduğu için tekrar almayacağım ama eğer almam gerekseydi oradan alırdım
Gldekpnci Papatyam67 ben alırken de son bir taneydi millet kapış kapış almış şimdi iyiki almışım diyorum 🙂