birgaripana_ Eliyy bu benim 3. Gebeliğim hepsinde burun tıkanıklığı yaşadım taaa doğurana kadar 😒 normal bu arada hormonlar etkiliyomuş. Hatta 3. Gebeliğimi burnumun tıkanmasından anladım. Sanki grip olacakmışım gibi sürekli. Umarım cabuk gecer seninki
Eliyy birgaripana_ ay inşallah umarım geçer uyuyabilsem keşke bu kadar zorlamazda bilmiyorum umarım geçer diyelim
Emnbhdr- ArvenMom doğrudur benimki de zararlı diye vermemişti serum fizyolojik kullan ya da nazar temizleme suyu diye de ekledi
ArvenMom Emnbhdr- serum fizyolojik açmadı burnumu asla nefes alamıyordum gribi çok ağır geçiriyorum o yüzden mecbur vermek zorunda kaldı
Nuurrr Endiseliannecik sabaha kadar çalıştığı da oldu, rahatladıktan sonra kapattığı da oldu ama çok iyi geldi tavsiye olunur ederim. Birde kafanızın altına bi tane daha yastık koyun ☺️
Maivesiyah Eliyy ay benim hastalık değil burnum da temiz ama nedense nefes alamıyorum burnumdam neden bilmiyorum
Endiseliannecik Nuurrr benim makina sabaha kadar calisiyor ama endise ediyorum onada doktorum alerjisi olanlarin onbes dakika calistirip kapamasi gerektigini soyledi daha kotu yapabilir dedi ama sasirdim bende
Nuurrr Endiseliannecik yani alerjiniz varsa bilemiycem tabi ama bende yan etki yapmadı. Gebeliğin başından 17. Haftaya kadar sürdü burun tıkanıklığı zor bi süreçti. İnşallah sizinkide çabucak geçer. Faydası oluyor mu peki makinanın?
1kedi1bebe Eliyy aynısı vardı hatta ağzımdan nefes aldığım için boğazım şiş uyanıyordum her sabah, doktorum coldmix damla önerdi yastığıma damlattım 2-3 gün çok rahatladım.