THale Merhaba güzel anneler , 37+6yız ilk gebeliğim . Eşimle ilişkiden sonra peçeteye sildiğimde satı tomurcuk tomurcuk sarı jelibon kıvamında parçacıklar geldi. Nişan mı??
MeltemKartal22 THale resmini çekip gittiğinizde doktorunuza gösterebilirdiniz Normel bi günümde lavobaya gittiğimde kendimi sildiğim de affedersiniz sümük beyaz şekilde kalıp şekilde gelmişti farklıydı normel akıntı gibi değildi resmini çekmiştim doktora gittiğimde söyledim resmini gösterdim ve nişanımın geldiğini söylemişti 36 yada 37 haftalıktım o şey geldiğinde böyle devam ederse yada suyun vs gelirse artık gelirsiniz demişti
Emmis THale rengini takip edin yeter, bi kaç defa daha gelirse git gide pembe kahverengi vs olursa nişandır güzelim
Emmis THale rengini takip edin yeter, bi kaç defa daha gelirse git gide pembe kahverengi vs olursa nişandır güzelim
Aynenkanka THale merak edip google dan baktım tarif ettiğin gibi görseller var kuzu ama bilemedim pek, takip et en iyisi. Sancın falan olucak mı rengi pembeye kahveye dönücek mi açık renk çamaşır giy kontrol et sürekli.
THale MeltemKartal22 az önce olan bir durum ve randevum önümüzdeki hafta cuma , devlet takipliyim. Telefonla sorma imkanım da yok . Burada herkes birbirinden bilgi alışverişi yaptığı için sormuş bulundum.
MeltemKartal22 THale dikkat edersiniz eğer devam ederse veya suyunuz gelirse gidersiniz stres yapmayın o günden beri benden birşey gelmiyor bekliyorum bende 38+3 oldum açılmam var
MeltemKartal22 Herkesin nişanı farklı kimin kahve kimin kırmızı kimin akıntı sümük şekilindedir bayanlar yanlış bilgi vermeyelim Google’dan yazın görsellerde çıkıyor bende öyle ilk anlamıştım aynısı vardır int de