Hjilhn Aşermeleriniz, canım şunı çekti diyiince oralı olmayan kocalarınız var mı benım var… illa git al gel demem lazım yoksa canım şunu çektı diyince tepkı sıfır…
MiniginAnnesiii_ Hjilhn valla Allah eşimden razı olsun kaç ay önce kışın ortasında karpuz aşermistim sağolsun napıp edip buldu getirdi şimdi de şeftali kokusu geliyor 😂😂 geçen ayy şeftali kokusu gelyor dedim bı git Allah aşkına nerden bulaym bu mevsimde 😂😂dediydi bulamıyorum şeftali zamansız oldu
Daisy0000 Hjilhn Ben hamilelikten önce de hep aşeren bir tiptim,ondan eşim alışkın ne istesem alıyor sağolsun 🤣
Eemoom MiniginAnnesiii_ ay şeftali. Canım çekti bak. Hamileyken yaz boyu heeeer gün 1-2 kilo yedim abartısız. Deli gibi istiyordu canım. Ama böyle elma gibi sert olacak. Nektari değil şeftali. Eşim manav manav gezer arardı yazık. Kilo kilo yemiştim 😂
MiniginAnnesiii_ Hjilhn kız birden geliyor çok berbat bişi aklımda olmayan hatta hiç yemedigim şeyler gelyor aklıma 😂
MiniginAnnesiii_ Hjilhn bende öyle düşünüyordum takı başıma gelene kadar dmeeki varmış canının istediğini yiyemeyince içinde bı ukte kalıyor aklımdan çıkmıyor kesinlikle
MiniginAnnesiii_ Eemoom ohh iyi yapmışın afiyet olsun bacım yok benim istediğim de böyle yumuşak tatlı Allah’ımmmmm sana geliyorum 🙈
Sekine24 Hjilhn birkere sağlıksız hamilelik yaşadım kış aylarıydı burnuma karpuz kokusu gelmişti gecenin bi saatinde inanılmaz pahalı bi karpuz bulup getirmişti yanında kavunla. Şimdi çok şükür yine hamileyim ama şimdi asla öyle değil annemgilde kalıyorum görüntülü konuşmada mürdüm eriği yiyodu şapurdata şapurdata canım çok çekti yeme dedim dinlemedi telefonu kapatıp mesaj yazdım yine aradı tamam yemiyorum deyip dalga geçti aynı şehirdeyiz yarın bana o eriği bile getirmedi…