oozgenur Adetim dun bitti hic gelmedi dus alip temizlendim bu aksama dogru tekrar az kanama ve akinti basladi ve bel ve kasik agrim olmaya basladi neyden kaynakli olabilir
Umutlubirkadin oozgenur bende de oldu canım bir gun su gibi oldu akıntı simdi normal adet bitti ertesi gün bir damla gelmiş ondan sonra su gibi bisey gelmiş su anda kasiklarim agriyor iltihap falan mi var acaba bilmiyorum hiç
oozgenur Umutlubirkadin enfeksiyon var acaba ondan mi antibiyotik iciyorum iki gundur o mu sökülüyor acaba
Sevaall oozgenur hayır canım antibiyotik söktürmez kurutur… her ay aynı olmayabiliyor. Adetin tam bitmemiştir
oozgenur Yaprak- en ufak seyde umut ariyoruz bide stres yapmayin diyolar nasil yapmayalim ki kendimi dinlemekten kafayi yicem
oozgenur Kiraz53 bilmiyorum canim her ay böyle olmazdi bitince biterdi 4. Gunde diger gune atmazdi bide agrilar ve akinti olunca kafam karisti
oozgenur Kiraz53 iki gun once gittim canim iste antibiyotik verdi enfeksiyon var diye bence iltihap sökülüyor
oozgenur Sevaall sanirim oyle bakalim hic 5 gunu gormemistim boyle parça parça bu ay hersey ust uste geldi ben akinti icin antibiyotik sokturuyor dedim canim kanamaya bisi diyemiyorum bende
oozgenur Heraaa aklimda o son testim var adetten once almistim onu deniycem artik belki bi mucize olur ama sanmiyorum