Son1434 Kızlar 10 haftalık hamileyim hayattan bezmiş ruh gibi hissediyorum ve bilmiyorum neden aşırı mutsuzum ağzım yok sızım yok ama devamlı gribim ve bu beni yoruyor çok fazla sizde böylemisiniz
u-akyz Son1434 öyle bir bunalıma girmiştim ki sebepsiz bir bunalım ilk gebelik ilk hormonların değişimine bağladım sonrasında geçiyor 😀 13+3 oldum hiçbir şeyden zevk almıyordum böyle neden valla şuan bile düşündüm bi nedeni yok sebepsizdi resmen
maviruya Son1434 15+6′yım ara ara geliyorlar bana da öyle. Dün gece eşimin bana üç sene önce söylediği şeyleri hatırlatıp saatlerce ağladım o yüzden de sabahtan beri modum aşırı düşük
Aysee1123 Birkaç hafta önce bende öyleydim 😂 Geçiyor şimdi 12 oldum geçti sanırım yani geçti diye biliyorum 😂
Son1434 Ya arkadaşlar kafayı yememek elde değil dışarı çıkmak kimseyi görmek istemiyorum eşime bakınca bile sinirleniyorum halbuki adam bisey yapmıyor geçsin biran önce ben yoksa kafayı yicem
Uzay1907 Ben de öyleydim çok sinirli mutsuz huzursuz ve kavgacıydım🤭 değişen hormonlar sağolsun, alttan alanınız bol olsunn 💙
Uzay1907 Son1434 bebeğim doğdu, 8buçuk aylık işe başladım hiçbişeye yetişemiyorum yorgunluktan ölüyorum:)