ElifAltinisik Kızlar bebek kaç kilo olursa küveze giriyor biliyor musunuz eğer haftasını tamamlarsa yine de küveze girer mi
KayraVeAnnesi_06 ElifAltinisik Kilo veya haftaya göre küveze girmez Bebekte bir sıkıntı olduğu sürece küveze girer , solunum sıkıntısı gibi mesela
Sevvl ElifAltinisik canım benim bebeklerim küvözde zayıflar ama saglıklılar 35 haftalık doğduğu için ama küvözde bir tosuncukta vardı maşallah ama ciğerleri enfeksiyon dolu imiş yanı saglıga göre ama tabi çok çok zayıf olmasıda etken
Mehtapkz ElifAltinisik kizim 35+2 de dogdu cnm 24 gunluk olduk bile kilosu 3.350 gramdi kuvoze girmedi cok skur 34. Haftada ciger gelistirici vurulduk onunda etkisi vardr
Burcufunda ElifAltinisik 35 haftalık 1395 kilo olduğu için küvözde kaldı 23 gün 2 kiloyu geçince de çıkardık başka bir sağlık sorunu yoktu çok şükür kiloyla veya haftayla alakası yok riskli bir gebelik geçirmeseniz bile bebek doğduğunda solunum sıkıntısı gibi sıkıntılar varsa alıyorlar küvöze
ElifAltinisik Sevvl bir de hamilelikte sorun yaşıyor muydun canım doktor erken riski görüyor muydu yoksa birden mi doğurdun nasıl ilerledi süreç
Sevvl ElifAltinisik ya ben aşkında çok şükür iyiydim ama 27 28 haftada gerilik başladı suan sıkıntı değil ama durursa sıkıntı demişti doktorum gelişimleri durdu gerçekten de suları da bitince doğum oldu
ElifAltinisik Mehtapkz bende doktorumdan ciğer geliştirici isteyeceğim galiba ne olur ne olmaz hamileliğin riskli mi ilerlemişti neden erkem doğdu
Driia Sadece kiloyla alakalı değil benimkiler ikiz için ve doğum haftam için güzel kiloları vardı ama birisinde solunum sıkıntısı vardı 10 gün kaldılar. 3 gün solunuma bağlı kaldı sonra önlem amaçlı 7 gün daha kaldılar ve çıktılar