40+3 haftaligim ve bugün nişanim geldi ama sancı hiç yok sadece sırtım belim ağrıyor sizce ne zaman gelir .yarin hastaenye gitmem gerek doktor cuma gelmemi söyledi suni sancı için yatış yapacak sizce yatisi kabul edeyim mi yada doktor yaparmi
Nişan geldi
Anneler ?
Bence zorla normal doğumu seçme derim suni sancı çekmesi çok zor saatler sürüyor resmen doğumun başlaması açılmanın ne zaman ne derece olacağı hiç belli olmuyor suyun patlamazsa ebeler patlatıyor o da biraz zor tabii, yinede senin tercihin hayatım vakti gelmedi belkide daha bu da olabilir illa normal demiyorsan doktorunla konuş doğurmak istiyorsan sezaryene gir
Yinede bi açılmanı kontrol etsinler ets de bi sancına baksknlar ona göre hazırlarsın kendni
Yarın yinede hastaneye gidecem ama yatış kabul etmicem suni sancı vurmam .kendi sancilarimi beklicem gelir inşallah benim ikinci gebeligimdir
Enfalll123 en doğrusunu yine sen bilirsn tabiki sağlıkla kucağına alman dileği ile ❤️
Enfalll123 nişan geldikten bi kaç saat sonra zaten sancılarım başlar demişti doktor. Doğum başlayacak bence kendiliğinden zaten nişan gelmiş suni alıp kendini de bebeği de strese sokma derim o zamanının bilir
Amin inşallah Allah razı olsun 🌿
@Pnarvrl bencede bekliyeyim kendi sancılarım gelsin .