Es-lem Emyeminee benim hepsinde tuttu bakalım bunda tutacakmi sağlıcakla alın kucağınıza kimisinde tutmayabiliyor
Deyzi_2000 Benim 41 çıktı bilmiyorum erkek sanırım doktor bugün erkeğe benziyor dedi ama emin deilim gene de dedi
Sila_98 Benim 65513 yazıyor dr kesin bişey söylemedi sadece kıza benziyor demişti bakalım doğru çıkacak mı
DevraNR1119 89.1 yazıyor benimde kıza benzettim dediler bizde daha net öğrenemedik doğruluk payı ne kadar acaba
Es-lem DevraNR1119 kimisinde tutuyo kimisinde tutmuyo benim diğer çocuklarında tuttu bunda ne olur bilemiyorum
Deyzi_2000 Benim 41.2 diye geçiyor free Beta HCG testi oraya bakılıyor sanırım benimde erkek ama doğruluk oranı varmı bilmiyorum hani tam tersi de çıkabilir
Deyzi_2000 Es-lem erkek bence benimde erkek yüksek ihtimalle 41.2 benimde gene bilmiyorum cinsiyeti öğrenmedik ama doğruluk oranı ne bilmiyorum bakacaz
Ozge818 Es-lem oglumda 90 cıkmıstı suan ıkıncı gebelıgım 116 kız bence alakası yok bı arkadasımın 34 tu kız oda
Kubracigimm Es-lem ben böyle bir bilgiyi bilmiyordum sizde görünce baktım. Benim 108 çıkmış ama oğlum olacak ☺️