Bebegimizolsun _Deniz1 ayy bende de olmuştu ya ayaklarım falan öyle bi şişmişti ki tanıyamıyordum Bol su içtim ama baya zaman aldı o ödemin gitmesi özel bişey yapmadım
Essraanil _Deniz1 henüz erken😍 bolca su için ama çok fazla için ve yürüyüş yapın suyla 1 haftada gitti benimki çok fazlaydı asla gitmez sanmıştım
Bebegimizolsun _Deniz1 20-25 gün sürdü ama ben hiçbişey yapmadım ekstra gitmesi için su içtim tek belki oyüzden uzun sürdü bilmiyorum
_Deniz1 Eda1405 çok kolaydı hiç korkma kendine güven hemen ayağa kalktım ben o derece ilk gün geçsin rahatlarsın 🧡
efeninannesiii_ _Deniz1 1 hafta oldu spinalle doğum yapalı halaa ödem var bol su emzirme işe yarıyor diyorlar
efeninannesiii_ _Deniz1 ister istemez oluyor ama gğnden güne daha da azalıyor tabii. Doğum bence iki türlü de zor normal sezeryan farketmşyor 🥺
Dark _Deniz1 bol yürüyüş yaparak, hareket halinde olarak ve bol su içerek. Yatış halinde olmayın, en önemlisi su içmek tabi
_Deniz1 Dark inşallah hemen gider ödem kilo hepsi :) acaba normal doğumda da ödem oluyo mudur onu merak ettim
Dark _Deniz1 arkadaşım vajinal doğum yaptım onda çok vardı. Ben sezeryan doğum yaptım ilk gün biraz oldu geçti. Bol bol yürüyordum ama. Biraz kişisel. Su içerek zaten kilo alıp gidiyor. Ben 16 kilo almıştım 2 haftada 12 kilo verdim