Esenn Yasemindemirtas Ya cok sanıyelık hareket ediyor gece bazen hareketli oluyor 1 hafta öncesine kdar boyle değildi seninki nasıl dr solednmı ?
Ozcndln Yasemindemirtas evet yaaa bi yerden sonra takıyoruz her dakka hareket etsin kıpırdansın diyoruz biz 😂😂😂 okuma canım hiç öyle şeyler bende okuyup etkisinde kalıyodum sonrası hep evham hep gece kabusları gibiydi 😀😀
Gmzgs Yasemindemirtas bende öyle geçen perinaloga gitmiştim sordum bazen çok hareketli dedim bazen Yok oda bi insan dedi sen sürekli hareket halindemsn dedi bana 🙈
Marygur Yasemindemirtas okumak ve herseyi bilmek berbat bişi kendimden biliyorum gercekten herseyi fazla fazla biliyoruz bu kesinlikle kar degil zarar!
Guulseeen Derya341986 bu haftalarda oluyor sanırım ama enfeksıyonda cıktı bende doktor ilaçlık değil bol suyla gecer dedi canm sende bi ıdrar testi yaptır olmazsa
Derya341986 Yasemindemirtas aynı ben cnm bazı günler sayılı hareketi bazı günler durmuyor bgn akşama kdr okdr az hareket ettiki şimdide çıkıcak yerinden
Ozcndln Melis_tugba evet canım vala bazı günler korkudan tam hastaneye gidicekken oynamıyomu yirim onu yirim yaaa 😍😍😍
Derya341986 Guulseeen yaptrdm cnm lökosit 10 12 çıktı bnde en başından beri var iki kere antibiyotik içtim kültürde bişey çıkmaynca doktor ilaçda vermiyor