Bu sefer soru değil öneri yapacağım galiba. Geçen günlerde suyumun az olmasından dolayı erken doğum olacağını söylemişti doktorum. Sıkı takipteydim. Hala öyle ama. Bugün kontrolumuz vardi. İlk 7 cm su dendi. 1 hafta sonra 6 cm dendi. Bundan 3 gün sonra yani bugün 10 cm olmuş suyum. Artabiliyormuş yani. Belki aranızda bu durumda olan vardır diye yazıyorum. Doktorum ne yaptıysan aynen devam dedi.
Ne yaptin derseniz. Her gün havuç suyu içtim sabah akşam olacak şekilde ama günde 1- 1.5 bardak olacak şekilde. Protein ağırlıklı beslendim. Yani et çeşitlerini haftaya bölerek yedim sebzelerle beraber. Kırmızı et beyaz et balık hepsinden. Ev yapımı hoşaf komposto içtim. Ben şekersiz içtim. Çok içince şekerim çıkmasın diye. Hoşaf istemedigimde ayran içtim. Ve tabi günde içtiğim su miktarını coğalttım. Sonuç bu şekilde oldu. Belki işine yarayan olur diye yazmak istedim.
Bir not geçmek istiyorum. Tabiki herkesin hamileliği vücudu vs farklı. Bende oldu diye herkeste olacak anlamina gelmiyor. Ama yine de denemekten zarar gelmez.