demiralayyy 5 haftalık hamileyim yoğun kanamam var doktoruma gittim yerleşme kanaması olduğunu söyledi fakat et parçası halindede gelmeye başladı kese bugüne kadar gözükmüyodu bugün gözüktü tekrar doktora gitmeli miyim düşük yapıyor olabilir miyim
guzelanne01_ demiralayyy gitmelisin canım kanamanın ne olduğuna ancak doktor karar verebilir İnşallah korkulacak bir kanama değildir
demiralayyy guzelanne01_ bugün kanamam ilk başladığında doktoruma gittim bebeğin yerleşmesinin kanaması olduğunu söyledi
guzelanne01_ demiralayyy yerleşme kanamasında devamlılığı olmuyor canım bu konuda tamamen tecrübeliyim Şuan parça düşürdüğünü söylüyorsun bu yüzden gitmenin yada doktoru aramanın daha olduğuna eminim progestan verdimi sana
prematureannesi_ demiralayyy şuan doktora gitmen gerekiyor parça düşürdüğünü söylüyorsun. Doktorun özeldeyse arayıp bilgi ver.
Eluf demiralayyy geçmiş olsun acile git hemen yerlesme kalmadı kahve rengi ve çok hafif leke şeklinde ..parça kan geliyorsa yoğun kanaman varsa dusuk hemen acile git inşallah bisey olmaz inşallah
Ceroooss Yerleşme kanamasi kirmizi ve yogun olmaz diye biliyorum sen doktora git en azından igne ilac verirler
Yakutbebek demiralayyy ben senin yerinde olsam direkt hastaneye giderim telefondan halledilecek bir şey değil
guzelanne01_ demiralayyy sen uzan şimdi Progestandan bir tane daha içebilirsin ayaklarını kaldır sakin ol
Frht-cnss demiralayyy acile gitmelisin hemen iğne yaparlar belki sonradan doktoru beklediğine pişman olma
demiralayyy kızlar iyiyim doktorum düşük yapmamışsın ama bu parçalı kanamalar düşük olabileceğinin habercisi olduğunu söyledi
Mrv2112 demiralayyy öncelikle çok geçmiş olsun. progestan kullan doktorunun dediği ölçüde. ve uzan dınlen tuvalet dısında ayaga kalkma. geçecek korkma Allahın ıznıyle.