Mk1350 Hayrnnisaors97 bende sivilcelendim hafiften ve gecmiyor normalde 1 haftada giderdi 2 haftadir kirmizilikli kaldi 😄
Hayrnnisaors97 Mk1350 Ben baya merak ediyorum da hayırlısı olsun tabi ikisi de bizim evladımız olacak ama ilk olunca heyecan var
Mk1350 Hayrnnisaors97 yok belli degil 13. Haftadayiz doktor soylemedi cok erken henüz dedi. Solda ve yuzumde sivilce var kız diye icimden geciriyroum . Kızı cok istiyorum sanirım ondan 😄 ilk cocuk farketmez ama
Selcan41 Asibayan insan illaki ikinciyi farklı olsun istiyor benimde bir oğlum var 2 buçuk yaşında temmuzda 3 olucak
Hayrnnisaors97 Mk1350 Benim içinde fark etmez ama %51 kayıyor gönlümüz birine bende erkek çocuklarına ayrı bi sempatim var ama kızım olursa da çok sevinirim çünkü babamız kızımız olsun istiyor 🤭
Mk1350 Smysn07-09 forumda herkes erkek diye tahmin yapmisti banada ben kız isteyince doktoru bekliyorum😄hayırla kucagıniza alın insaallah🌸
Smysn07-09 Mk1350 sadece @Mustafayigitvebeytugannesi hanımefendi bildi cinsiyeti diğerleri kız demişti sadece bu hanimefendi erkek dedi bebek erkek 💙
Mustafayigitvebeytugannesi Smysn07-09 aaaa canım öğrendin mi gözün aydın Allah’ım sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🤲🌺🥰