Hilalina Biz son 2 haftadır Kuzey diyoruz ama duyan ailemizde benimsedi ama duyan herkes Kuzey ne anlamı ne anlamı yok diyorlar sizce nasıl Kuzey ismi onerilerinize de açığım:)
HMA13 Hilalina Bizde atlas istiyoruz bizede atlas ne diyorlar acısını, tatlısını biz geçiyoruz sonuçta istediğini köy gitsin yada kuzeyye bir isim daha ekle ben öyle yapmayı düşünüyorum 😁
uzlet Hilalina koyacagın7z ismin anlamı çok önemli karakteri etkiler çünkü o yüzden anlamlarına bakarak düşünmeniz daha iyi olur bence
Hilalina Kızımın adı Toprak Lina uyumlu bir isimde önerebilirsiniz gerçi uyumlu olsun diye de bi takıntım yok :)
Hilalina tubimom rüzgar ilk düşündüğümüz isimdi büyüklerimiz çok kaba söylüyor gar ını söylerken inceltemiyorlar:)))
Hilalina Emineoksz ali babamın ismi eşim koymaz ama Ömer Asaf olarak da çok beğeniyorum gerçekten güzell
Hilalina HMA13 kulağına ismini okurken kimsenin bilmeyecegi anlamlı Bi isim de okutmayi düşünüyoruz sadece ben ve eşim bileceğiz ama
Hilalina Sizinelif ya biz kuzey anlamsız Bi isim olduğu için öbür dünyada güzel Bi isimle de çağırırsan diye okutucaz birde büyü gibi işlemlerde diğer ismini kimse bilmediği için tutmuyor diyenler var
Sizinelif Hilalina evet evet şimdi hatırladım ben de öyle duymuştum Rabbim korusun inşallah evlatlarımızı